Presudio gol iz ofsajda

0

 

 

 


Seniori fudbalskog kluba Morava iz Ciriha izgubili su u finalu regionalnog Kupa regiona Cirih posle ravnopravne borbe od Vedensvila sa 3:2. Protivnička ekipa bila je za nijansu srećnija i tako stigla do dragocenog trofeja. U prvom poluvremenu Vedensvil je poveo, da bi u 20. minutu Željko Janković izjednačio i tako se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom. U drugom poluvremenu Vedensvil je vrlo brzo ponovo poveo sa 2:1, a nedugo zatim postiže i treći gol. Na 3:2 je smanjio Ciprianu Slataru. Pred kraj je naša ekipa stvorila nekoliko šansi da bar izjednači, ali nisu imali sreće, pa su tužni napustili teren.
Moramo da napomenemo da je sudija veoma loše vodio utakmicu, jer je bilo dosta spornih momenata. I pored poraza u finalu naša ekipa je stekla pravo da i u sledećoj sezoni igra među 32 kluba u regionalnom Kupu Švajcarske, gde će učestvovati timovi iz svih regiona zemlje "sireva i čokolada".
– Bili smo izjednačeni sa rivalom, na poluvremenu je bio egal rezultat, što nam je davalo nadu za trijumf. Međutim protivnik je u nastavku brzo postigao dva pogotka, tako nam je malo pao moral. Ipak, uspeli smo da smanjimo u 70. minutu, ali to nije bilo dovoljno. Arbitar nas je u dva, tri navrata oštetio, čak mislim da je treći gol Vedensvila postignut iz ofsajda, ali šta ćemo i to je deo igre – izjavio je Toplica Petrović, kapiten Morave.

 

 

 

REGIONALNI KUP
CIRIHA – SENIORI

Morava – FC Vedensvil 2:3 (1:1)

KLOTEN

Stadion: Štighag.
Gledalaca: 150.
Strelci: Željko Janković u 20. i Ciprianu Slataru u 70. minutu.
Kartona nije bilo.
MORAVA CIRIH: Antić, Petrović, Ž. Janković, Fenes, Pelivanović, Jovanović, Slataru, Stošić, Trailović, Milenković, Ljubisavljević. Igrali su još: Novaković i Rašić. Trener: Srba Janković.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here