Preskočiću i tih sedam metara!

0

Još osam centimetara nedostaje Ivani Španović da dosegne željenih sedam metara.
Pre nekoliko dana, na Prvenstvu Balkana u Turskoj, Ivana je skočila udalj 6,92 metara, čime je postavila novi državni rekord Srbije i ostvarila jedan od najboljih rezultata u svetu ove godine.
Odavno Ivana sanja o tih sedam metara, a svakim danom, na svakom takmičenju je sve bliža tom snu.
– O tih sedam metara maštam svakodnevno, samo je pitanje vremena kada ću skočiti. Silno to želim, znam da će to biti, a kada će se to desiti potpuno je nebitno – kaže Ivana i ističe da je uvek nešto tera da postigne nešto što do sada nije. – Uglavnom se borim protiv sebe, prosto mora da postoji momenat da probudiš u sebi nešto što može da te odvede tamo gde nisi bio ili da uradiš nešto što nisi uspevao.
Ivana će učestvovati na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje se održava od 7. do 9. marta u Poljskoj. Najbolju srpsku atletičarku su na šampionat sveta u Sopotu ispratili njena majka i najmlađi članovi atletskog kluba "Ivana Španović long džamp", a specijalno iznenađenje joj je priredila kompanija Najk, koja je napravila kratak video koji će podsetiti skakačicu udalj na trenutke iz detinjstva, sa početka njene karijere, ali i momenata kada je donosila radost čitavoj naciji.

 

Potrebna podrška
Uoči odlaska na planetarnu smotru pozvala je svoje pratioce na društvenim mrežama da joj pošalju poruke podrške pred početak takmičenja. Od svih pristiglih poruka, srpska rekorderka u skoku udalj će odabrati 10 pobednika, to jest najlepših poruka.
Tri osobe čija se podrška najviše bude svidela šampionki Balkana dobiće besplatan celodnevni trening u teretani sa najboljom sportistkinjom Srbije za 2013. godinu, dok će preostali pobednici na poklon dobiti opremu za trčanje, sa njenim potpisom.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here