Superstar TV
Serija "Ringišpil" na MTEL TV-u

Roman “Ringišpil” popularne voditeljke i spisateljice Jelene Bačić Alimpić prodat je u preko 220.000 primeraka, a preveden je na brojne jezike.

Po motivima ovog popularnog romana snimljena je istoimena serija “Ringišpil”, a premijera će biti u subotu, 12. oktobra na kanalu Superstar u okviru MTEL Global platforme.

Serija prati uzbudljivu životnu priču mlade balerine Ane Balint (Nevena Nerandžić) i posebno njen trnovit put do blistave karijere.

Anina priča

Ana je rođena na skromnom vojvođanskom salašu. Njena majka je bila iz dobrostojeće porodice, a otac je poticao iz siromašnog okruženja. Ova razlika u imetku, dovela je do protivljenja majčinih roditelja ovom braku, ali i do mnogo problema tokom braka.

Ništa oko nje nije ukazivalo da će Ana postići grandiozni uspeh, evropsku slavu i zagospodariti scenom ruskog Boljšoja. Ono što je Anu izdvajalo od svega je njen vanserijski talenat.

Anino detinjstvo na salašu obeležilo je veliko prijateljstvo sa Đorđem (Marko Vasiljević) uz iskrene emocije koje će zajedno negovati tokom celog života.

Anina majka Lenka (Slavica Vučetić) shvata da Anin talenat može da se razvija samo u velikom gradu, odvodi je u Beograd i sve ulaže u njenu budućnost žrtvujući svoj privatni život i brak.

U Beogradu, u osvit Drugog svetskog rata, Ana vredno uči, ali i pati za ocem, bakom, prijateljem Đorđem i salašem sa omiljenim ringišpilom.

Blistava karijera i ljubav u Rusiji

Zahvaljujući vezama svoje učiteljice i mentorke Klare (Sanja Moravčić), Ana kreće put Rusije.

Ima veliku tremu, uzbuđena je i noge joj drhte kada prvi put zakorači na pozornicu Boljšoja, ali upravo ova pozornica je dugo čekala na nekoga poput Ane.

Novi život počinje, a na pomolu je i ljubav, najveća životna, ali u isto vreme i zabranjena.

Ko je Anin emotivni izbor?

Sergej!

Sergej Pavlovič (Miloš Vlalukin), novinar i kritičar je u nesrećnom braku.

Strast između Ane i njega je velika, a Ana je spremna da napusti sve samo zbog njega. Ipak, Sergej će prvi napustiti Anu bez objašnjenja.

Ana neće znati prave razloge zbog kojih ju je Sergej ostavio.

Jedini beg od ljubavnog brodoloma za Anu su prijatelji i pozornica Boljšoja.

Putevi im se ipak ukrštaju, ali ovaj put oboje su drugačiji. Njihova teška ljubavna priča biće i ozvaničena, a Ana će mu večno ostati posvećena, smatrajući ga za svoju najveću ljubav…

Zapažene uloge tumače i : Ivan Zablaćanski (Jurij), Igor Đorđević (Stevan), Vesna Kljajić Ristović (Dara), Igor Damnjanović (Miloje), Vjera Mujović (Nina) i Slobodan Beštić. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Jelena Bačić Alimpić, scenarijo potpisuje Nataša Drakulić, a režiju Miloš Kodemo.

U ovoj seriji biće priče o večnoj ljubavi, o životnim izborima, brilijantnoj karijeri, lepoti baleta i veličini moćne Rusije, kao i o životu na vojvođanskom salašu tridesetih godina prošlog veka.

Sve se menja, a kao simbol ostaje samo stari ringišpil na kome se kao u životu sve okreće…

Subota, 12. oktobar u 21 čas na kanalu Superstar i MTEL Global platformi.

Ne propustite premijeru ove uzbudljive serije!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here