EPA-EFE
Ruski vojnici u Rostovu

Da Rusija nije odmah pokrenula specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini, bukvalno sledećeg dana NATO bi pokrenuo svoju operaciju uz posredstvo ukrajinskih nacionalista, navodi predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin.

– Uspjeli smo da spasimo živote stotina hiljada ljudi – ističe Volodin za televizijski kanal “Rusija 24”.

Volodin je naglasio da Rusija nije imala drugog izbora: “Pogledajte koliko je NATO napunio Ukrajinu oružjem. Da nismo započeli specijalnu mirovnu operaciju, to bi dovelo do tragičnih posledica za sve”.

Prema njegovim rečima, izazovi s kojima se Rusija suočila zbog sankcija koje su joj uvedene dovešće do toga da zemlja postane drugačija – jača i ekonomski nezavisnija.

– Što se tiče specijalne vojne mirovne operacije, njena realizacija će našoj zemlji osigurati bezbednost. Naša deca i naši unuci biće bezbedni – naveo je Volodin.

3 COMMENTS

  1. Можда би било мудрије да сте сачекали ,,тај један дан,,
    овако је испало да сте ви нападачи и агресори, а не они !
    Зезнули су вас исто као и својевремено нас.

  2. Svak se češe tamo gde ga svrbi. Tako i ovaj ruski zvaničnik mora da opravda invaziju na Ukrajinu. Ne stradaju samo ‘Banderovci’ već i obični građani koji veze nemaju s ratom. Ali napad je najbolja odbrana. Treba nam Božja intervencija, koja će ukloniti sve nacionalističke i političke sisteme ovog sveta i stvoriti novi svet bez nacija, granica i oružja i gde će vladati mir i pravda zauvek. Taj svet je sada jako blizu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here