MTEL Global
Goca Tržan, emisija "Ako progovorim"

Goca Tržan, poznata pevačica i TV ličnost, svake subote i nedelje u 14 sati vodi emisiju “Ako progovorim” na kanalu K1 koji možete da gledate uz MTEL TV uslugu. Ova emisija nudi autentične i iskrene razgovore o temama o kojima se obično ćuti, poput prevare, nasilja u porodici, teškoća u odgajanju tinejdžera, i očuvanja strasti u braku.

Goca Tržan, poznata po svojoj otvorenosti i iskrenosti, u svakoj emisiji pristupa temama iz ličnog ugla, čime gledaoce prikuje za male ekrane. Njen pristup stvara atmosferu u kojoj gosti osećaju slobodu da otvore dušu i podele svoja iskustva i mišljenja.

Jedna od posebnosti emisije “Ako progovorim” je i prisustvo publike u studiju, koja služi kao mali uzorak javnog mnjenja. Gledaoci u studiju imaju priliku da podele svoja iskustva i mišljenja na temu emisije, što dodatno obogaćuje razgovore i pruža raznovrsne perspektive.

Goca redovno ugosti poznate ličnosti iz različitih oblasti koje dele svoje lične priče i iskustva na teme emisije. Ovi gosti doprinose raznovrsnosti i dubini razgovora, čineći svaku epizodu jedinstvenom i zanimljivom.

Kanal K1 na kom se emituje emisija “Ako progovorim” dostupan je u okviru svih MTEL TV paketa. Ne propustite priliku da pratite iskrene i inspirativne razgovore sa Gocom Tržan i njenim gostima!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here