EPA/Anja Niedringhaus
Pripadnik terorističke OVK

Pripadnici Specijalne interventne jedinice kosovske policije pozirali su naoružani ispred amblema UČK (OVK).

Na fotografiji se vide pripadnici te jedinice kako u maskiranoj uniformi, sa povezima preko lica drže automatske puške i stoje ispred amblema UČK, a na glavama nose keče – tradicionalne albanske kape.

Prema pisanju Gazete ekspres oni su se tako slikali povodom Dana zastave kojim se u Albaniji proslavlja nezavisnost te zemlje.

Portal navodi da su pripadnici te jedinice bili angažovani u poslednjim dešavanjima na severu Pokrajine, u selu Banjska.

2 COMMENTS

  1. Ništa me nebi čudilo da su cjelu akciju brze intervencije i mobilizaciju oni vodili za samo 1:45 min Banjska je bila opklojena sa najmanje 397 njihovih pripadnika po nezvaničnim informacijama dok nakon 3:20 min njih je bilo preko 860 poziciranih na drugom ,Obruču opkoljenja ,Banjske naoružanih do zuba Automatskim puškama ,Mitraljezima,Snajperima ,i Zoljama uz podršku Dronova za izviđanje maskirni sa fantomkama posebnim uniformama koja nijedna interventna jedinica ni ,Vojna nit pa Policiska ne posjeduje tamo u tim rjedovima na ,Kosovu znači te OVK jedinice i dalje su jako aktivne ima ih hiljadama u cjeloj teritoriji ,Metohije i dalje se obučavaju negde tamo u nekim skrivenim ,Kasarnama OVK regrutuju mlade teroriste u njihove rjedove i tako spremni čjekaju u sljučaju brze intervencije bili su tu brzinom munje ..!!! Tako nešto za regularnu ,Vojsku nije izvodljivo. Gotova priča nema tu šta da nije bilo NATO komande i Vojnika KFOR a nijedan od 146 naših u toj pobuni nebi glavu živu isčupao od Banjske imali bi 146,Kovčega ko rezultat pobune to jeste Činjenica.

    • Да није било НАТО-а Косово и Метохија не би били окупирани, а ОВК не би постојао !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here