Poveli, pa stali

0

BEZ SREĆE: Momenat sa meča KE-Srbije 08
 

Jedini pogodak za KE-Srbija 08 postigao je u sedmom minutu Nemanja Stojanović. Međutim, domaćini su posle osam minuta uspeli da izjednače sa bele tačke pošto je arbitar napucanu loptu na ruku srpskog fudbalera ocenio kao prekršaj za najtežu kaznu.

 

Slavlje bar u Kupu

U 3. kolu Toto jupa KE-Srbija 08 pobedila je u gostima odličnom igrom Esling sa 4:0 (2:0). Prvi gol postigao je Andrej Veselinović u 22. minutu, drugi Lazar Anđelić u 45, a u drugom poluvremenu rezultat su povećali Boban Ilić i ponovo Veselinović. U ovaj susret KE-Srbija 08 ušla je sa više igrača iz rezervnog tima.

KE-SRBIJA 08: Milovanović, Grujić (Ilić), Aleksić, Stojanović, Ristić, Koturović, Stojaković, Anđelić, Tomić (Jevremović), Veselinović, Radisavljević (Kadrić).

U drugom poluvremenu KE-Srbija 08 je igrala neorganizovano i time otvorila prostor domaćinu da napada i dolazi do šansi. Pred sam kraj, u 82. minutu, domaćini dolaze u vođstvo posle greške u srpskoj odbrani.

I na ovoj utakmici srpski fudbaleri su nepotrebno dobijali žute kartone, što može postati problem u daljem delu prvenstva pošto pojedinci neće moći da igraju, možda, neke važne susrete.

KE-SRBIJA 08: Grujić, Kose, Stojanović (Ristić), Koturović, Kostić, Stojaković, Grujić (Kadrić), Anđelić, Zečević, Andrejić, Ilić.

– Počeli smo izvanredno, agresivno, visoko napadali i iznenadili rivala i dali na vreme gol. Posle toga smo imali 3-4 super šanse gde smo mogli da rešimo utakmicu.

 

Međutim, potom stiže kazna iz penala koji i nije morao da se svira. Primili smo gol i onda u drugom poluvremenu pali smo skroz. Nismo imali našu pas-igru, već smo samo izbijali loptu napred što nikako nisam tražio – rezimirao je trener Branko Cvetković.

Sledeći meč KE-Srbija 08 ima u nedelju od 10.30 na domaćem terenu protiv Red Star Penzing.

"Rezervisti" KE-Srbija 08 bile su uspešnije protiv drugog sastava A11-R. Oberlaa sa 4:0 (2:0).
 

"Trinaestica" je srećan broj

Što se podmlatka tiče, ponovo je najuspešnija ekipa bila U13, koja je u gostima savladala vršnjake iz Renveger SV sa 7:0. Takođe, pobedu je ostvarila ekipa ispod 11 godina koja je porazila Renveger sa 3:1, kao i ekipa ispod 14 godina koja je slavila sa 2:1, pa nadolazeći talenti U16 koji su pobedili sa 3:1.
Ekipa ispod 18 godina igrala je nerešeno protiv Renveger SV 3:3, tim ispod 12 godina je izgubio sa 4:1. Sledeću utakmicu KE-Srbija 08 igra u nedelju, s početkom u 10.30, na domaćem terenu, protiv Red star Penzing.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here