EPA
Anđelina Džoli

Glumica Anđelina Džoli rešila je da odustane od tužbe protiv FBI-a, vezane za istragu biroa navodnog incidenta koji je izbio između nje i njenog bivšeg muža, Breda Pita, u privatnom avionu 2016. Prema dokumentima koje je “Page six” dobio na uvid – ona je podnela zahtev za odbacivanje slučaja 25. septembra tekuće godine i svaka strana pokriće svoje pravne troškove.

FBI, podsetimo, bio je pokrenuo istragu nakon anonimnog poziva o zlostavljanju. Ista je, međutim, bila zaključena već krajem novembra 2016. i bez podizanja optužnice protiv Pita. Nekoliko dana kasnije – Džolijeva je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

U jednom trenutku, podsetimo, šuškalo se kako je prethodno pomenuta tužba u stvari bila i “strateški potez Džolijeve; na taj način je htela da dođe do kompromitujućih informacija o bivšem koje FBI ima, ne bi li ih upotrebila u borbi za starateljstvo nad decom”, koje još uvek nije u potpunosti rešeno.

– Anđelina verovatno traži nešto što bi mogla da iskoristi protiv Breda, nešto čime bi mogla “da ga povredi”. Ovo je očajnički potez, “pecanje” možda i nepostojećih informacija, samo radi objave istih – govorio je insajder.

U posebnoj kontratužbi bila je, sa druge strane, tvrdila kako je glumac u avionu 2016. “gušio jedno dete, a drugo udario preko lica” dok su kao porodica putovali iz Francuske za Kaliforniju. Oko ovoga se u javnosti i te kako bila podigla prašina, kao i detalja kako je nju navodno “zgrabio za glavu i prodrmao”. “Sipao je pivo po njoj, onda i vino po deci”, navodi se u istim dokumentima.

Pit je oštro negirao sve navode, nazivajući njene tvrdnje “totalnom neistinom”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here