Poskok ujeo tri puta

0

Ubio zmiju: Marijan Jovanikić

Poplave na istoku Srbije isterale su zmije, a najgore je prošao meštanin Grabovice kod Negotina Marijan Jovanikić (58), koga je tri puta ujeo poskok dok je sa suprugom izbacivao vodu i mulj iz kuće.
Marijan priča da se već smrklo i postalo hladno. Sa čiviluka je dohvatio vetrovku i kada je obukao osetio je u desnom rukavu neko migoljenje, a nakon toga i ujed od koga se umalo nije onesvestio. Jovanikić je strgao vetrovku i oko ruke ugledao obmotanog poskoka.
– Zmija me je naočigled supruge ujela još dva puta za ruku, nakon čega je pokušala da me ugrize za vrat. Levom rukom uspeo sam da poskoka u poslednjem trenutku sprečim da me ponovo ugrize, nakon čega sam ga bacio na pod i zgazio – odmahuje glavom Jovanikić.
Odmah je reagovala Žandarmerija. Oni su Jovanikića izvukli iz potopljene Grabovice i prebacili ga do negotinske bolnice. Ispostavilo se da su stigli u poslednjem trenutku.
– Primio sam šest injekcija i lekari su mi kazali da sam jedva izvukao živu glavu. Da sam zakasnio samo sat vremena, sada mi bi spremali sahranu – kaže Marijan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here