Posao se ne odbija

0

Dok su mnogi pevači ovog leta bili na prinudnim odmorima jer nisu imali posla, Aca Ilić (52) nije imao vremena ni da predahne. I dok su njegove kolege trčale na Crnogorsko primorje s nadom da će ugovoriti neku tezgu, on i njegova supruga Biljana Jevtić ostali su kod kuće, pa su pevali na svadbama, krštenjima, rođendanima i drugim slavljima širom Srbije. Zbog toga ove godine odustali su i od letovanja.
– Posla je bilo više nego inače, pa smo Bilja i ja shvatili da nam se ne isplati da idemo na odmor. U ovim teškim vremenima posao se ne odbija. Šetkali smo se po Srbiji, vodili Ivana sa nama na gostovanja i bilo nam je baš lepo. Em, nismo trošili pare na letovanje, em smo zaradili – kaže Aca, koji se prvih septembarskih dana oseća kao da je i sam u školi.
– Naš Ivan je postao gimnazijalac, pa svakog dana jedva čekam da dođe iz škole i da mi ispriča kako je bilo. Novi profesori, novi drugari, sve je novo. Laknulo mi je kad sam video da se prvih dana u novoj školi lepo snašao i da nije pod stresom kao ja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here