Poraz Zimonjića i Nestora

0

Bolji od srpsko-kanadske kombinacije bio je par iz Poljske Marijuša Firstenberga i Marsina Matkovskog rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

 

Poljacima je bio dovoljan po jedan brejk u oba seta da reše pitanje pobednika i naprave iznenađenje već na startu turnira, koji se u Londonu igra na tvrdoj podlozi u "O2 Areni".

 

"Uvek je težak prvi meč na ovakvom turniru, u završnici, igra se protiv osam najboljih timova. Protiv poljskog tima smo imali i ranije jako teške mečeve iako smo vodili 5:2 u međusobnom skoru. Danas su igrali stvarno jako dobro, mi nismo bili na nivou i kasnije nam nisu dali šansu da se vratimo u meč i oni su zasluženo pobedili", rekao je Zimonjić i dodao:

 

"Dobra je stvar što i dalje imamo šanse, što ovaj poraz ne znači da smo ispali sa turnira. Ako pobedimo preostala dva meča u grupi imamo i dalje šanse da osvojimo turnir".

 

Za plasman u polufinale, i pokušaja odbrane titule Zimonjiću i Nestoru su neophodne obe pobede u naredna dva susreta.

 

U drugom meču grupe A sastaju se Bupati/Nouls i Čermak/Martinak.

 

U ponedeljak popodne, u prvom meču B grupe sastaće se Španac Rafel Nadal i Šveđanin Robin Soderling, koji je na turnir ušao kao rezerva umesto povređenog Amerikanca Endija Rodika. 

 

Nagradni fond Masters kupa u Londonu je 5.070.000 dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here