Vesti
Popović (drugi sleva) slavi sa igračima Srbije

Fudbaleri Melburn Srbije obeležili su ovu godinu na fudbalskoj sceni Viktorije i celokupne srpske zajednice u Australiji.

Osvajanjem titule šampiona u Drugoj premijer ligi plasirali su se u viši rang, a zatim su ostvarili i najveći uspeh u Kupu Australije – plasman u osminu finala nacionalnog kupa, kao jedini klub iz liga ispod drugog nivoa takmičenja na kontinentu.

Uspesi Srbije nisu prošli neopaženo širom zemlje, a naročito u Viktoriji. Proteklog vikenda, na godišnjoj svečanosti fudbalskog saveza te australijske države, trener ovog srpskog kluba Željko Popović proglašen je za trenera godine u Drugoj premijer ligi. Priznanje kakvo nijedan naš stručnjak pre toga nije dobio.

Trener Melburn Srbije Željko Popović

„Upućujemo čestitke Željku od cele zajednice FK Melburn Srbija. Uvek smo znali koliko je on neverovatan i posebno je lepo videti da je to prepoznato od strane šire australijske fudbalske zajednice. Željko, tvoje vizionarsko vođstvo, toplina i kreativnost bili su inspiracija tokom cele godine. Čestitamo ti i još jednom veliko hvala“, objavila je Uprava Melburn Srbije na zvaničnoj klupskoj stranici.

Veliko priznanje za Željka Popovića

Željko Popović je fudbalski stručnjak koji živi i radi u Australiji poslednjih 15 godina. Rodom je iz Crne Gore, a tokom igračke karijere branio je boje Sutjeske, Grblja, kao i za mnogobrojne klubove u Engleskoj. U Australiji je igrao za Preston Lajonse, Bransvik Siti i Sanšajn Džordž Kros u Melburnu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here