Pomoć za čist i zdrav Obrenovac

0

Aktivisti koji su učestvovali u organizaciji akcije
 

Primopredaja je već izvršena uz pomoć i saradnju Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede i zaštite zemljiša, a pomoć je ravnomerno podeljena jedinici VMA Beograd, Veterinarskom zavodu Beograd i Zavodu za biocide i medicinsku ekologiju.

 

Zahvalnost donatorima

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe upućuje zahvalnost svim ljudima dobre volje širom sveta koji su u prethodnih mesec dana poslali velike novčane donacije kao pomoć postradalim područjima u Srbiji i Republici Srpskoj. U akciji Borba protiv poplava prikupljeno je do sada 450.000 evra u donacijama.

– Ovo je prilika da istaknemo zahvalnost kompaniji Sanosil AG koja je obezbedila 50 odsto popusta na celokupnu količinu dezinfekcionih sredstava, sa željom da i njihova firma da određenu pomoć poplavljenim područjima u Srbiji. Njihov proizvod je jedan od najkvalitetnijih koji postoje u sferi dezinfekcije vode i vodenih površina, zemlje i vazduha i prostorija u kojima se živi i boravi – poručuju iz organizacije Srbi za Srbe.

U ovoj organizaciji kažu da duguju veliku zahvalnost Upravi za veterinu pri Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine koji su na veoma profesionalan način obavili deo svog posla oko uvoza, skladištenja i distribucije na području opštine Obrenovac, kao i prijateljima iz ogranka iz Švajcarske, koji su ovu veliku pomoć obezbedili i tranSPORTovali je u Beograd.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here