Pomoć stigla u Banjaluku

0

Zoran i Dragana Vujasinović imaju petoro dece. Niko u kući nije zaposlen, a Dragani je pre dve godine otkriven tumor na mozgu i ostala je slepa. Zoran je radio na građevini, ali posle ženine bolesti ima puno obaveza oko nje, dece i kuće pa sada skoro i ne radi.

Njima su "Nemanjići" kupili školski pribor za decu, higijenske artikle za celu porodicu, kao i osnovne životne namirnice u vrednosti od 300 KM, a dostavljeno im je i nekoliko paketa prikupljene odeće.

Sadržaj paketa

U paketima za sve tri porodice nalazi se odeća, obuća, hrana i artikli za higijenu i ostale potrepštine. Porodica Trišić dobila je i bicikl.

Porodica Kostadinović iz Banjaluke (naselje Šargovac) ima sedam članova, otac Duško, majka Slađana i njihovo petoro dece. Žive od dečjeg dodatka koji iznosi svega 140 KM. Kuća u kojoj stanuje ova porodica nije njihova jer su je dobili na privremeno korišćenje. Njima su takođe aktivisti iz Tićina dostavili odeću i obuću, kupljene su im osnovne životne namirnice vredne 300 KM.

Porodica Trišić živi u banjalučkoj staroj Adi. U ovoj porodici živi majka Slavica sa šestoro dece, a primaju samo socijalnu pomoć. Porodica stanuje u maloj kući. Zbog neadekvatnih uslova u kojima živi ova porodica najstarija ćerka Gospava (1996) živi u đačkom domu.

"Nemanjići" su Slavici i njenoj deci dostavili pakete odeće, a kupljena im je i hrana u vrednosti od 300 KM.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here