Policija otkrila ubicu sa Salaša 137

0

 

Policijski uviđaj na Salašu 137 u noći ubistva

 

Protiv Bijelića, koji je radio kao izbacivač u jednom ugostiteljskom objektu, ranije su podnošene krivične prijave zbog nanošenja teških telesnih povreda drugim osobama, rekao je Korica na konferenciji za novinare.

 

On je dodao da će, osim krivične prijave protiv Bijelića, osumnjičenog da je hicima iz vatrenog oružja ubio Domazetovića, biti podnete i prijave protiv više osoba zbog krivičnog dela učestvovanja u tuči, koja je prethodila ubistvu u noći između subote i nedelje u tom ugostiteljskom objektu.

 

Motivi ubistva biće utvrđeni u nastavku istrage, u prvom redu posle privođenja osumnjičenog Bijelića, kazao je Korica i napomenuo da su protiv ubijenog Domazetovića, koji se iz Nikšića doselio u Suboticu a povremeno dolazio u Novi Sad, ranije podnošene prekršajne prijave, ali nije naveo zbog čega.

 

Načelnik novosadske kriminalističke policije istakao je da nema naznaka povezanosti tog i ubistva Novosađanina Velibora Vučurevića (31), koje se dogodilo tri sata ranije na novosadskom Bulevaru Jaše Tomića.

 

Policija intenzivno traga za nepoznatim izvršiocem tog ubistva i radi na rasvetljavanju svih okolnosti tog krivičnog dela, koje je izvršeno upotrebom vatrenog oružja zasad nepoznate marke, rekao je Korica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here