Policajac švercovao marihuanu

0

Droga zaplenjena u automobilu

Tokom akcije na suzbijanju šverca droga, policija iz Kraljeva uhapsila je četiri osobe i zaplenila 13,5 kilograma marihuane, namenjenog prodaji na beogradskom narko-tržištvu, saopštio je MUP Srbije. Jedan od uhapšenih je policajac.
Na putu Raška-Kraljevo, kod mesta Progorelica, policija je zaustavila dva automobila, mercedes i dačija sandero, beogradskih registarskih oznaka. Pregledom mercedesa kojim je upravljao A. B. (33), dok je na mestu suvozača bio policajac D. T. (34), nađeno je 13 paketa sa oko 13,5 kilograma marihuane ispod plastične podloge poda.
– U drugom automobilu dačija sandero, koji se kretao ispred mercedesa nalazili su se R. I. (33) i I. D. (36). Oni su imali ulogu takozvanih čistača, koji su dvojicu saučesnika iz mercedesa radio vezom obaveštavali o položaju policijskih patrola – kažu u MUP Srbije.
Sva četvorica su uhapšena i iz krivičnu prijavu privedena tužilaštvu u Kraljevu. Kako se dodaje u saopštenju od početka godine u 158 zaplena, kraljevačka policija je od 200 osoba oduzela preko 50 kilograma narkotika.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here