Superstar
Jelisaveta Orašanin Teodosić i Goran Bogdan u hit seriji "Močvara 3"

Posle prvog i drugog serijala koji su imali veliku gledanost, na radost publike, stiže “Močvara 3” u kojoj nas očekuje finalni rasplet.

Prva epizoda krimi serije “Močvara 3” biće emitovana 14. septembra u 21 čas na kanalu Superstar koji možete da gledate u okviru MTEL TV-a.

Šta nas očekuje u novom serijalu?

U jednoj rečenici – totalni preokret u odnosu na prve dve sezone.

U prvoj sezoni “Močvare” imali smo tri ubistva žena koja su izvedena surovo i na ritualni način. Njih je povezivao stil života, a sve tri su bile majke problematičnih sinova.

Inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan), bivši ratnik i čvrst momak sa novobeogradskog asfalta, sa svojim kolegama Bobanom Markovićem (Stefan Trifunović) i Milkom Bjelić (Jana Bjelica) bio je rešen da pronađe počinioca ovih zločina.

Inspektor Krsmanović se tokom istrage suočavao sa svojom prošlošću, ali i sa sadašnošću zbog komplikovanog odnosa sa suprugom Majom (Marta Bjelica).

U drugoj sezoni nemirnu prestonicu zamenila je naizgled idilična Senta, koja krije mnogo tajni.
Ovaj vojvođanski grad na obalama reke Tise predstavio nam je nekoliko uticajnih porodica koje odlučuju o životu i smrti.

Sve počinje ubistvom Elene (Sara Klimoska), kojoj je inspektor Krsmanović ranije pokušao da pomogne.

Njen nestanak primećen je nakon momačke večeri Srđana Karana (Marko Janketić), popularnog pevača. Njegova buduća supruga je Lidija Garčević (Lidija Kordić), ćerka moćnih roditelja, Marije (Sonja Kolačarić) i Željka Garčevića (Miloš Timotijević).

Atila Varga (Robert Ožvar), mladi inspektor vrši uviđaj, a potom pomaže inspektoru Krsmanoviću u daljem toku istrage oko Eleninog ubistva. Atila je iz Sente u kojoj se svi poznaju, a celu priču dodatno komplikuju njegova osećanja prema Lidiji, koja se udaje za mladog pevača Srđana Karana, koga više interesuje njeno bogatsvo nego ona sama.

Kako vreme odmiče, na površinu izlaze mnoge tajne, a u ulozi krivaca se pojavljuju naizgled nevine osobe.

Rasplet donosi totalni preokret.

U trećem serijalu, inspektor Nikola Krsmanović je napustio policiju. Razveo se od supruge Maje, prestao je da pije i živi van Beograda u nedovršenoj kući. Novo zanimanje mu je taksista, ali ne običan. Sada radi kao vozač i obezbeđenje elitnih prostitutki.

Maja, njegova bivša supruga, je udata za uglednog čoveka i sa Nikolinom ćerkom živi u lepoj kući u Beogradu.

Naizgled svako živi svoj život, ali nije tako.

Elitnu prostitku, koju štiti Nikola, napada ugledni bankar. Nikola pretuče bankara, a nedugo potom, bankar je pronađen mrtav.

Po logici stvari, glavni osumnjičeni je Nikola, a na rešavanju slučaja su uključene njegove bivše kolege.

Kao bivši inspektor, Nikola pokušava sam da reši slučaj.

Prateći tragove, u trouglu policija – elitna prostitucija – krupni kriminal, rešenje problema ga vraća u prošlost.

Ko je počinio zločin i ko pokušava da svali krivicu na Nikolu, saznaćemo uskoro.

Subota, 14. septembar u 21 čas na kanalu Superstar i MTEL TV-u!

Ne propustite premijeru hit serije “Močvara 3”!

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here