Pobedili rivala i – sudije!

0

Zaslužili pobedu: Radost naših fudbalera posle utakmice
 

Fudbaleri Kajezerebersdorf-Srbija 08 savladali su, u šestom kolu 2. Pokrajinske lige Austrije, ekipu Sportunio Mauer sa 2:0 (1:0).
Ova pobeda predstavlja veliki uspeh jer je srpski tim igrao ne samo protiv protivničke ekipe, već i sudijske trojke, koja je jasno navijala za domaćine.
Međutim igrači KE-Srbija 08 prilagodili su se situaciji i u 30. minutu posle odličnog prodora Nemanje Stojanovića došli do vodećeg gola.
Delioci "pravde" pokušali su da KE-Srbija 08 osujete i žutim kartonima, pokazali su ih čak pet opomena srpskim igračima, a protivniku svega dva, iako je domaćin bio veoma grub u igri.
To nije sprečilo naš tim u nastojanju da postigne još koji gol, što je uspelo iskusnom Bobanu Iliću koji je u 64. minutu iskoristio nesigurnost u odbrani protivnika i postavio konačan rezultat.
Posle ove pobede naš tim ima 9 bodova. Ostvario je dve pobede, tri remija i jedan poraz. Trener Branko Cvetković bio je zadovoljan:
– Mislim da smo ih iznenadili visokim presingom. Bili smo dominantni tokom cele utakmice, pohvalio bih ekipu na dobroj partiji. Idemo dalje u nove pobede i pomeranje ka vrhu tabele.
KE-Srbija 08: D. Grujić, Kose, Stojanović, Koturović, Stojaković, Halilović (Marko Kostić), Ilić, L. Anđelić, Zečević, M. Andrejić (Veselinović), Milorad Kostić (A. Grujić).
Sledeću utakmicu KE-Srbija 08 igra u nedelju, sa početkom u 10, 30 protiv Helfort 15, na stadionu "KE-Srbija 08".

 

Najmlađi najubedljiviji
Rezerve KE-Srbija 08 nadigrale su tim Sportunion Mauer sa 4:1 (4:0), a najuspešnije su bile najmlađe selekcije.
Ekipa ispod 13 godina nastavila je da ređa pobede, savladala je tim Mansverta u gostima sa 5:1 i zadržala vođstvo na tabeli.
Pobedu su ostvarili igrači i ispod 12 godina protiv Volersa sa 5:1 (3:1), dok je ekipa ispod 11 istog rivala porazila sa čak 11:0 (3:0). Poraze od Volersa su doživele naše ekipe ispod 18 godina (0:3), ispod 16 (2:5) i ispod 14 (1:3).

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here