EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
Nenad Bjelica

“Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota…”, vikao je besni Nenad Bjelica u pravcu kolege Vjekoslava Miletića te 2021. godine posle burnog derbija Rijeka – Osijek.

Tadašnji trener Osiječana aludirao je na “dobre odnose” između Rijeke i svog bivšeg kluba, neprikosnovenog Dinama, u koji se igrom slučaja vratio tri godine kasnije.

Normalno, upitan je za ovu epizodu tokom današnje (re)promocije Bjelice na “Maksimiru”.

S obzirom na to da se i njegove kolege u Srbiji često burno rastaju, pa mire sa klubovima u kojima su radili, možda će im dobro doći način na koji se Bjelica “izvukao” iz neugodne situacije.

Što ste mislili reći izjavom o korporaciji, bilo je jedno od pitanja.

– Čim sedim ovdje, to znači da smo Dinamo i ja ostavili neke stvari iza sebe. Bilo je podbadanja i s moje i s Dinamove strane. Čim sam ovde, to znači da su ljudi procenili da nema nikakvih problema. Nekad se kod kuće posvađate sa ženom pa se sutra poljubite. To je tako – rekao je naslednik Sergeja Jakirovića na klupi “modrih”.

– Nije tema razgovora ta izjava, možda ćemo o tome u nekom opuštenom razgovoru –  dodao je Bjelica, a prenosi “Index”.

Bjelica će drugi put debitovati na klupi šampiona Hrvatske u subotu od 20 časova kada na “Maksimir” stiže filijala, Lokomotiva. Međutim, poslednji put kada je Dinamo dočekao “lokose” u ligi, bilo je 0:3. Bjelici će to biti 102. utakmica na klupi kluba sa kojim je osvojio dve titule, Kup i Superkup Hrvatske.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here