Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Zorana Pavić

Pevačica Zorana Pavić često je u emisijama svojim anegdotama i šaljivim komentarima zasmjavala naciju, te je tako jedan njen blam koji je podelila sa javnosti pred kamerama ostao dobro upamćen.

Pevanje i šoubiznis idu joj od ruke, ali kada su u pitatnju strani jezici, Zorana se ne snalazi najbolje, što je naron imao prilike da vidi.

Naime, zbog nepoznavanja engleskog jezika došlo je do jednog nesporazuma u prodavnici u Turskoj, gde je bila na letovanju.

– Moje znanje engleskog je prilično simpatično i tako sam ja tražila frizera tamo i pitala “Excuse me do you have freezer?” (što u prevodu sa engleskog na srpski znači “Izvinite, da li imate zamrzivač”) misleći da će ljudi razumeti šta mi je potrebno ako to izgovorim na određen način – kroz smeh je rekla Zorana tada, piše “Grand”.

Zorana Pavić nedavno je otkrila da je doživela veliku neprijatnost na snimanju spota, kada je umalo ostala nepokretna.

Naime, dok je snimala kadrove za spot, scene su se uglavnom snimale u kadi u kojoj je bila hladna voda, pa ona nakon izlaska iz iste nije mogla da hoda.

– Kada smo radili spot za pesmu “Jabuka” ja tri dana nisam mogla da hodam, to je živa istina. Bila sam u kadi, hladna voda, a bili su vreli dani. Ti tada zaista ne osećaš, dok si u kadi, ali i kada izađeš – rekla je Zorana.

Iako je na ovom snimanju umalo ostala nepokreta, Zorana je spot morala da snimi ponovo jer svi kadrovi nisu bili zabeleženi na traci kamere.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here