Petrović: U “Tivoli” po bodove

0

– Ne zavaravam se da će biti lako protiv njih na gostujućem parketu. Međutim, uvek sam optimista i poručujem da idemo na pobedu u Tivoliju. Protivnik je super kvalitetan. Imaju reprezentativnu bekovsku liniju – Ilijevski, Bećirović, Klobučar, razigrane visoke igrače Golubovića, Slokara, Vidmara i opasnog šutera Volsa. Učinićemo sve da ispariramo kvalitetnom rivalu – rekao je Petrović za klupski sajt.

 

Trener Crvene zvezde na sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povređenog Nemanju Bjelicu, ali uprkos tome strateg "crveno-belih" očekuje da se na terenu vidi napredak u igri.

 

– Nikako da prekinemo sa malerima. Tokom nedelje sam želeo da razigram Marka Kešelja, planirao sam da on ima veliku minutažu u meču protiv Mega Vizure, ali su našeg reprezentativca ukočila leda i nisam uspeo u nameri. Tokom nedalje smo radili na novinama u igri. Poboljšavamo odbranu i uvodimo nove elemente, jer ovo će biti redak slučaj da imamo sedam dana pauze između dve utakmice – zaključio je Petrović.

 

Košarkaš Zvezde Marko Kešelj ocenio je da će njegova ekipa vremenom igrati sve bolje.

 

– Posle dva poraza na startu, ovo je lepa prilika da vratimo odnos pobeda i poraza na isti nivo. Tim iz dana u dan deluje sve bolje, a kako vreme bude odmicalo i igra i forma biće na višem nivou – kazao je Kešelj.

 

Nakon prvog nastupa u ovosezonskoj Evroligi košarkaši Partizana će u "Pioniru" dočekati Hemofarm, FMP će u Železniku ugostiti ekipu Zagreba, dok će Radnički u Kragujevcu sa namerom da zabeleži treći trijumf u regionalnom takmičenju, dočekati podgoričku Budućnost.

 

Petak, 23. oktobar:
Široki – Zadar 83:70 (21:13, 17:20, 24:13, 21:24)

 

Subota, 24. oktobar:
Cedevita – Bosna 17,00
FMP – Zagreb 19,00
Olimpija – Crvena zvezda 19,00
Cibona – Helios 19,00
Partizan – Hemofarm 19,30

 

Nedelja, 25. oktobar:
Radnički – Budućnost 18,00

 

Tabela: Cibona 3-0, Zadar, Olimpija, Helios, Radnički i Zagreb po 2-1, Crvena zvezda, Hemofarm, Budućnost, Cedevita i Bosna po 1-2, Partizan (meč manje) i FMP (meč manje) po 1-1, Široki 0-3.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here