Petrović raskinuo sa crveno-belima

0

Trofejni klub je u utorak protiv podgoričke Budućnosti pretrpeo ukupno osmi poraz u tom takmičenju (88:77) i gotovo je izvesno da je bez šansi za plasman na završni turnir, a verovatno i bez vize za Evrokup naredne sezone.

 

"Sporazumno smo raskinuli ugovor. Žao nam je što smo bili primorani da prekinemo saradnju, jer je Petrović dobro radio, ali su sticajem raznih okolnosti izostali rezultati. Nastojaćemo da veoma brzo angažujemo novog trenera", izjavio je generalni menadžer "crveno-belih" Milan Opačić.

 

Smena trenera je najnoviji pokazatelj duboke krize kluba sa "Malog Kalemegdana", koji je već dugo uzdrman brojnim problemima. Nezadovoljni su i navijači i igrači, materijalna situacija je nezavidna, a rukovodeća garnitura još nije imenovala predsednika kluba.

 

Petrović je košarkaše Crvene zvezde preuzeo na leto, nakon što je dve sezone vodio ruski tim Uniks iz Kazanja. Pre toga je radio u Lokomotivi iz Rostova, vršačkom Hemofarmu i FMP-u.

 

Kao najozbiljniji kandidati za novog šefa stručnog štaba "crveno-belih" pominju se Aleksandar Trifunović i Saša Obradović. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here