Petrović priveden zbog bombe

0

Jedna neslana šala, nepromišljena reč, dovela je Radosava Petrovića u vrlo neprijatnu situaciju na aerodromu u Minhenu: priveden je u policiju zato što je izgovorio reč bomba pri carinskoj kontroli!
Po sletanju Lufthanzinog aviona iz Sao Paula, gde su odigrali prijateljski meč sa Brazilom (0:1), reprezentativci Srbije morali su na aerodromu u Minhenu ponovo da prođu kroz metal detektor pre ulaska u prostor gde se čekaju naredni letovi.
Stvorila se gužva, a Radosav Petrović je glasno prokomentarisao "da je sramota da reprezentacija Srbije stoji deset minuta dok žena u uniformi usporeno kontroliše putnike".
Shvativši da fudbaler nešto govori na njen račun, a pri tom je negodovao i na engleskom, odlučila je da pooštri kontrolu, a kad je detektor pozvonio upravo pri Petrovićevom prolasku, usledila je nova greška srpskog reprezentativca.
Na pitanje šta ima kod sebe, pomenuo je bombu i doveo sebe u ozbiljan problem. Morao je da skine patike, a kako je utvrđeno da kod sebe nema ništa što je sporno, uprkos pokušajima tim menadžera Aleksandra Boškovića da objasni kako je u pitanju samo nesporazum, morao je da pođe na razgovor sa policijom.
Nije se dugo zadržao, ali je očigledno da se ujeo za jezik. Kasnije je u avionu objasnio šta je izgovorio kad je detektor za metal pozvonio:
– Rekao sam: Nemam bombu!
Na kraju je ipak sve bilo u redu, a Raća Petrović je kod policije popio i kafu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here