Kosovo online
Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je da otkazivanje muzičke večeri u Srbici zbog smrti Fatona Hajrizija, koji je likvidiran u okršaju sa srpskom policijom prilikom pokušaja hapšenja – pokazuje da Priština i Aljbin Kurti slave zločince koji ubijaju Srbe.

“Ovako Priština i Kurti slave zločinca i teroristu koji je ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića! Otkazuju zvanične događaje u znak žalosti i odaju mu priznanje. Ubice Srba za tzv. Kosovo su heroji”, poručio je Petković na društvenoj mreži “X”.

Predsednik opštine Srbica Fadilj Nura prethodno je saopštio da je otkazano muzičko veče u toj opštini, na kojem je trebalo da nastupi pevač Luiz Ejli “iz poštovanja prema porodici Fatona Hajrizija”.

1 COMMENT

  1. A sta je reko novo i pametno ovaj nas, da Kosovom vladaju zlocinci ovk pa to nasi ljudi svakodnevno prezivljavaju?! Nasa drzava nista konkretno ne radi protiv zlikovaca, prolaze kroz Srbiju sa laznim pasosima, nikom nas pasos nije oduzet zbog nasrtaja na Srbiju, setaju se pod laznim imenima, siptarski i milogorski kriminal je zasticen u Srbiji, to je realnost i zlo koje vlada ovde?!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here