Kosovo Online
Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenivši da se Srbija izborila da Srbi na Kosovu dobiju viznu liberalizaciju poručio je da je današnja pobeda poruka da će se nastaviti borba da život srpskog naroda na Kosovu se učini dostojnim čoveka u 21. veku.

Petković je na društvenoj mreži “X” naveo da se Srbija baš kao što je “obećao predsednik Aleksandar Vučić prošle godine borila i izborila da Srbi s Kosova i Metohije dobiju viznu liberalizaciju, uprkos opstrukcijama Prištine”.

“Srbi od Štrpca do Leposavića, kao narod u srcu Evrope, nisu građani drugog reda i imaju pravo na slobodu kretanja, temeljnu tekovinu EU”, naglasio je Petković.

Naveo je da ostaje da ovu odluku Evropskog parlamenta potvrdi Savet ministara EU kako bi ona postala operativna.

“Današnja pobeda važna je poruka da ćemo se, uprkos svim preprekama, neumorno boriti da život našeg naroda na KiM učinimo dostojnim čoveka u 21. veku”, istakao je direktor vladine Kancelarije.

5 COMMENTS

  1. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

  2. U svojoj zemlji vizna liberalizacija pa gde u kojoj zemlji to ima?. To znaci priznavanje kosova kao drzave sramota

  3. КАКО ЛАЖЕ! ОВО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО! ШТА СИ СЕ ТИ ИЗБОРИО?!

  4. MA NIŠTA SE VI NISTE IZBORILI ZA SRBE NA KOSOVU!!! ZATO NE LAŽI! EU JE TO DOZVOLILA DA LAKŠE RASELI TO JOŠ MALO SRBA STO JE DOLE OSTALO!!! TAČKA!!!

  5. Gospodine Petkovicu to se niste izborili nemoj da lupetas tek ce te sad ostati bez srba na kosovu to je smisljeno uradjeno od EU napravili su medvedju uslugu Srbiju znaci niste se vi ni za sta izborili, izbori se za srbe koji su uhapseni na kosovu koji came u zatvoru ni krivi ni duzni ne mazi javnosti oci pusti lafinu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here