EPA-EFE
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp je deo američke političke elite, a oni svi pate od rusofobije, izjavio je danas potparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Nikada nismo nosili niti nosimo ružičaste naočare. Jedan od pomenutih kandidata za predsednika SAD (Donald Tramp) je predstavnik političke elite SAD, a oni svi sada pate od totalne rusofobije – rekao je on.

Istovremeno, on je naglasio da Tramp ispoljava veću političku mudrost u održavanju kanala komunikacije sa Rusijom, ali je dodao da to neće doneti velike promene u odnosima dve zemlje, prenosi Sputnjik.

– On pokazuje malo više mudrosti u sferi održavanja kanala za dijalog, ali to de fakto nema mnogo uticaja na bilo šta, moramo biti svesni toga – rekao je Peskov.

Ocenio je da su SAD upravo tokom mandata Donalda Trampa pokrenule “sankcionu trku protiv Rusije” i naglasio da se on po tom pitanju “malo razlikuje od svih ostalih”.

2 COMMENTS

  1. СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА РУСИЈИ🇷🇺☦️🇷🇺

    Приднестровская Молдавская Республика
    ЈЕ ДИО РУСИЈЕ 🇷🇺☦️🇷🇺
    САМО ТАКО СА нато СЕ РАЗГОВАРА
    ПРЕКО БОМБИ
    ТО ОНИ РАЗУМЕЈУ
    НИШТА ДРУГО .

    🇷🇺☦️🇷🇺

  2. Gospodin Peskov je potpuno u pravu.Tramp je samo malo manje zlo od bajdena.On ce zavrsiti rat za 24 sata u Ukrajini.Moze ako Ukrajina pristane na totalnu kapitulaciju i da se rasformia najvece zlo ovoga zapadnog sveta a to je NATO

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here