Pazi, Sanader snima!

0

RTS
ZAGREB – Kada je na Trešnjevci, na divljoj deponiji pronašao kutiju sa fotografskim negativima, foto-reporter Romeo Ibrišević, član samoborskog ekološkog udruženja "Zelena stopa", pomislio je kako je reč o fotografijama nekog hobiste, piše Jutarnji list. Tek nakon što je bolje pogledao natpise na kutijama i negativima postalo mu je jasno da je otkrio napuštenu arhivu fotografija bivšeg premijera Ive Sanadera.
Na kutijama je pisalo "Mejer Pres", a na folijama sa negativima fotografija golih devojaka rukom je bilo ispisano Sanader.
"Nije mi mnogo trebalo da shvatim kako su to gole lepotice koje je Ivo Sanader krajem osamdesetih nosio na 12. sprat ‘Vjesnikovog’ nebodera u redakciju ‘Starta’, gde su one svake nedelje završavale na duplericama", ispričao je Romeo Ibrišević.
Bivši premijer Ivo Sanader je osamdesetih godina živeo i radio u Austriji, odakle je slao novinarske tekstove i priloge za magazinska izdanja. U jednom od brojnih sudskih procesa on je kao opravdanje za svoju pozamašnu imovinu naveo i dobre honorare koje je dobijao od "Vjesnika" za tekstove i fotografije koje je slao iz Austrije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here