Partizan duguje novac igračima

0

Sastanku sa igračima u SC "Teleoptik" u Zemunu prisustvovali su generalni sekretar kluba Darko Grubor, predsednik Dragan Đurić i sportski direktor Ivan Tomić.

 

"Žurnal" prenosi da je Partizan u finansijskim problemima, koji su predočeni igračima. Kapiten "crno-belih" Nenad Đorđević potvrdio da je sastanka bilo, da je jedna od tema bila i novac, ali nije želeo da otkriva i detalje razgovora sa čelnicima kluba.

 

Igračima Partizana se duguje novac za osvojenu "duplu krunu" u prošloj sezoni, a obećana im je isplata do 15. decembra ove godine, ali su čelnici kluba istakli da ne mogu da ispune data obećanja.

 

Beogradski list navodi da će situacija najverovatnije biti razrešena posle izborne skupštine, koja je zakazana za 21. decembar. Kandidati za prvog čoveka Partizana biće aktuelni predsednik Dragan Đurić i bivši fudbaler "crno-belih" Savo Milošević.

 

Partizanu do kraja jesenjeg dela sezone u domaćem prvenstvu preostaje meč sa Mladi radnikom. Klub iz Humske se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli srpskog šampionata sa bodom manje iza prvoplasirane Crvene zvezde.

 

"Crno-beli" će naredne srede odigrati poslednji meč u Ligi Evrope protiv ukrajinskog Šahtjora.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here