EPA-EFE
Džo Bajden

Nastup demokratskog predsedničkog kandidata Džozefa Bajdena na debati sa protivkandidatom Donaldom Trampom uznemirio je demokrate u tolikoj meri da pojedinci ozbilјno razmatraju mogućnost njegove zamene na listi, objavio je danas “Politiko”.

Tri stratega bliska trojici potencijalnih demokratskih predsedničkih kandidata, koji su govorili pod uslovom anonimnosti, rekli su da su im se mobilni telefoni “usijali” tokom jučerašnje debate sa molbama da drugi kandidat istupi kao alternativa Bajdenu.

Jedan savetnik je rekao da to “nije mnogo moguće sem ako Bajden ne odstupi”.

Jedan Bajdenov pristalica rekao je da je vreme da predsednik okonča svoju kampanju i da je debata bila Bajdenov “najgori nastup u istoriji”.

“Bajden je bio toliko loš da niko neće obraćati pažnju na Trampove laži. Bajden mora da odustane, u to nema sumnje”, rekao je on.

Bajdenove pristalice nadale su se da će debata sa Trampom “otkloniti brige” da je 81-godišnjak prestar da odsluži još jedan mandat, ali su njegov “promukli glas i nesiguran nastup” učinili suprotno.

Za neke demokrate, Bajden u svom nastupu nije nazadovao.

Predsedavajuća Bajdenove kampanje Džen O’Mali Dilon rekla je da je Bajden “predstavio pozitivnu i pobedničku viziju za budućnost Amerike”, dok je Tramp ponudio “mračnu sliku toga kako će Amerika izgledati ukoliko se on vrati u Belu kuću”.

Demokratska konsultantkinja Stefani Kater kazala je da je Bajden demokratski kandidat i da se to neće promeniti zbog jednog nastupa u debati.

– Moramo da se smirimo i da ostanemo fokusirani, jer Tramp večeras sigurno nije dobio nijednog glasača – smatra ona.

3 COMMENTS

  1. Predsedavajuća Bajdenove kampanje Džen O’Mali Dilon rekla je da je Bajden “predstavio pozitivnu i pobedničku viziju za budućnost Amerike”

    Da ovo razumjemo na sledeći način:
    Na poslednjem NATO sastanku
    Pozvani su Azerbejdžan i Jermenija da se pridruže ???
    Znači tu je sledeći američki projekat
    Čitaj Rat.

    To je stvarno
    Ogavno
    Čini mi se da mora da postoji način da se amerika zaustavi u svojim projektima tj proizvodnji ratova
    Pa onda prodaji oružija
    I sve istim redoslijedom.
    Pa rado se nazivaju demokratama ,NJIHOVA DEMOKRATIJA SE DONOSI BOMBAMA /UURANIJUMSKIM/KASETNIM
    ITD.

    Слава на висини Богу☦️
    Слава Русији🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    🇷🇺☦️🇷🇺

  2. Ali zato mediji ala – FoxNews likuju i nadaju se da ce Trump da pobedi. Kao i uvek, retroaktivni, reakcionari, populisticki nastrojeni mediji, sanjaju pobedu vec osudjenog prevaranta, bliskog projatelja pedofila Epstina, lazova, poklonika komplot teorija, razvratnika i upravo zato vrlo opasnog coveka. On laze, a gmizavci koji ga vole, zele vecno da slusaju njegove lazi i prazne floskule.

  3. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ.. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here