Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Apple bi svoju iPhone 16 seriju trebalo da predstavi u septembru, a sada su se pojavile moguće boje u kojima će se osnovni modeli možda pojaviti.

Već su se ranije pojavljivale naznake da će osnovni iPhone 16 model dobiti redizajn, a sada najnovije procurele fotografije to dodatno potvrđuju.

Fotografije redizajnirane poleđine je objavio Sonny Dickson, a objavljeno je pet opcija boja, kao i novi raspored sistema sa kamerama.

Na fotografiji je iPhone 16 prikazan u beloj, crnoj, plavoj, zelenoj i roze varijanti. Deluje da poleđina ima “glossy” završnicu, a primetan je i taster za paljenje kao i novi Capture taster (oba su locirana na desnoj stranici uređaja).

Deluje da novi dizajn nudi veću saturaciju boja, a posebno se izdvaja plava varijanta. Komentari ispod objave sugerišu da se korisnicima sviđa plavi iPhone 16.

Svi telefoni iz iPhone 16 (standardni i Pro modeli) bi trebalo da imaju i Action taster, koji bi trebalo da zameni taster za utišavanje.

Standardni iPhone 16 se očekuje sa 6,1-inčnim OLED ekranom, uz FHD+ rezoluciju i 60Hz osvežavanje. Displej će imati tanje okvire.

Sva četiri iPhone 16 telefona će koristiti Apple A18 čipset, s tim što Pro modeli dobijaju A18 Pro čip. Za iPhone 16 se očekuje i baterija kapaciteta 3.561mAh, što je za 6% veće od baterije koju ima iPhone 15.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here