MN Press

Dvojica od trojice velikih pojačanja Crvene zvezde u finišu prelaznog roka naći će se među starterima za duel sa Benfikom u prvom kolu Lige šampiona (četvrtak, 18:45), a za razliku od Silasa i Krunića, Radonjić će šansu čekati sa klupe.

Dilemu u špicu Milojević će rešiti u korist Duartea ispred Endiaja, a od igrača koji su bili starteri u revanšu plej-ofa, a i dalje su u klubu, mesto protiv Benfike od prvog minuta gube Felsio Milson i Marko Ilić. Na njihova mesta će Olajinka kao levo krilo, dok je na desnoj strani napada Silas. Neprikosnoven u ulozi centralnog ofanzivnog veziste je Ivanić.

Krunić i Elšnik su tandem zadnjih veznih, a odbrana će biti ista kao prortiv Bode Glimita. To se odnosi na defanzivni kvartet, dok će između stativa Omri Glazer.

Radonjić će sigruno uću u poslednjih pola sata ili dvadesetak minuta, sa zadatkom da osveži i ubrza igru Zvezde u tom periodu.

Crvena zvezda će protiv Benfike igrati u sastavu: Glazer – Mimović, Điga, Spajić, Seol – Krunić, Elšnik – Silas, Ivanić, Olajinka – Duarte.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here