Tanjug/AP
Novak Đoković

Pre nego što je u tri seta u finalu US opena pobedio Danila Medvedeva, Novak Đoković je bez izgubljenog seta prošao i kroz polufinale. Suparnik mu je bio Amerikanac Ben Šelton, senzacija ovogodišnjeg izdanja turnira. Srpski teniser pobedu je proslavio kopirajući slavlje svog suparnika, a zbog toga je sad prozvan.

Plasman u meč za naslov koji je osvojio četvrti put Đoković je obeležio “spuštanjem slušalice fiksnog telefona”. To je Šeltonov zaštitni znak i on je čudesni niz u Njujorku obeležio upravo takvim slavljem. Posle meča novinari su pitali Đokovića zašto je tako slavio pobedu, a on je odgovorio: “Što se tiče radovanja, ukrao sam Benu radovanje! Sviđa mi se ta proslava i jednostavno sam je ukrao!”

Brajan Šelton: Nije kopiranje, bilo je to ruganje

Šeltonov otac Brajan, bivši teniser (najbolji plasman 55. mesto na svetu), tvrdi da nije u pitanju bila samo “krađa” proslave, nego da je najuspešniji teniser svih vremena tako želeo da se naruga njegovom sinu.

– Novak bi tako rado da ga svi vole… Želeo je da se naruga Benu posle meča, nije to napravio samo kako bi kopirao njegovu proslavu. Bilo je to da mu se naruga. Šteta je da se šampion poput njega tako ponaša – rekao je Brajan Šelton,

5 COMMENTS

  1. Sta je sve gospoda iz amerike uradila Djokovicu jos nas nije prosla trauma od bolesnih cinioca a kako se Djokovic osecao on samo zna htjeli su da ga uniste i ono sto mu se desilo u australiji i to je placena rezija iz amerike a ovo sa seltonom to je jedna mala sala sto nista ne znaci neko je tumaci tako neko ovakvo nebitno u ostalom ko je selton

  2. Gospodine Brajen, znak spustanja telefona nije naj lepse ponasanje vaseg sina, prvo, vas sin treba da ima postovanje prema najboljem teniseru ikada, i ako je on jedan na jedan sa njim, vise puta je vas sin pokazivao istu stvar, spustanje telefona i pokusavajuci da gledaoce koji su vec bili na njegovoj strani podigne jos vise da budu protiv Novaka, nebi bilo lose kada bi vi vaseg sina naucili lepom ponasanju i naj vaznije postovanje prema onome koga mozda nikada neces stici, vi Amerikanci ste naneli Novaku puno bola, jedino ste zaboravili da je Novak Djokovic SRBIN, i da vi nemate modem i snagu da ga slomite, a to ste videli i sami.
    Sta bi vi i englezi dali da imate nekog Novaka, mogu samo da zamislim.

  3. Hahahahahaha
    Pa smesni ste
    Vasem sinu se Novak ruga, ma sta rece i ostade ziv
    Ajde blento ne javljaj se vise nego plati sinu trenere i neka vezba.pa za 100 godina mozda nesto i uradite
    Provaljeni ste
    Gospodona.Novaka Djokovica GOATA ostavite na miru

  4. Новак је господин , ђентлмен и СРБИН.Мало више поштовања . Ноле ; ТИ СИ ШАМПИОН . АМЕН!

  5. Један је Новак 🇷🇸
    ПУНО ЗЛА И УВРЕДА ОД АМЕРИКАНАЦА И енглеза
    И шта рећи да ово кажете
    Јадно

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here