Osveta ostavljene pevačice?

0

Poslednjih nekoliko godina život Milene Ćeranić (29) postao je turbulentan. Njena romansa sa košarkašem Vladimirom Dašićem puna je uspona i padova, pa verovatno više ni ona sama ne zna da li je ili nije u vezi s njim. Mesecima je Milena izbegavala medije navodno želeći da zaštiti svoju privatnost, a onda je kao grom iz vedra neba pukla vest da je pevačica trudna! Već sutradan ona je isprobavala venčanice pod budnim okom fotoreportera što je mnoge navelo da pišu o njenoj udaji za košarkaša. Pametna Milena ništa nije komentarisala već je pustila medije i čaršiju da sami donose zaključke koji idu njoj na ruku.
Ali, izgleda da od bebe i venčanja nema ništa. U medijima su se oglasili navodni prijatelji Dašića, koji u njegovo ime tvrde da je sve to Milenina osveta, jer je Vladimir navodno još pre pet meseci stavio tačku na njihovu vezu i ponovo se, po ko zna koji put vratio, nevenčanoj supruzi s kojom ima ćerku. Milena i dalje mudro
ćuti, ne javlja se na telefon i opet dobija besplatnu reklamu i mesto u medijima na konto priča rekla-kazala o njenoj romansi sa košarkašem.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here