Denver District Attorney's Office
Strahinja Jokić

Kako je objavio”Denver post”, Strahinja Jokić, brat Nikole Jokića, saslušan je pred sudom zbog napada na navijača Los Anđeles Lejkersa prošle sezone.

Strahinja Jokić je optužen za „napad trećeg stepena“, u srpskom pravosuđu bi to bila optužba za fizički napad, nakon incidenta do koga je došlo na utakmici plej-ofa između Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa krajem prošle sezone i nakon što su se u javnosti pojavili snimci kako udara čoveka na tribini.

“Denver post” je prvi izvestio o detaljima sa saslušanja koje je održano u sredu:

„U sredu, u Sudu u Denveru, odredio je Strahinji Jokiću meru zabrane prilaska osobi koja je navodna žrtva u ovom slučaju. Takođe, sud je Jokiću naredio da u policiji obavi proceduru davanja otisaka prstiju i da se pred sudijom ponovo pojavi u oktobru“, navedeno je u tekstu “Denver posta”.

Isti izvor podseća da se Strahinja Jokić pred sudom u Denveru našao i 2019. godine i da je tada bio optužen da je „davio i udarao ženu“ pre nego što ju je sprečio da pozove policiju te da je tada priznao krivicu za nedozvoljen ulazak na tuđe vlasništvo i ometanje u korišćenju telefonskih usluga. Optužba za neovlašćen ulazak na tuže vlasništvo su kasnije odbačene.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here