ATAImages
Pevala i plakala: Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović tri dana zaredom pevala je u beogradskoj Areni, i tom prilikom oduševila brojnu publiku. Za spektakl, koji je priredila u najvećoj dvorani na Balkanu tražila se karta više, a ulaznice su planule za tili čas. Reke ljudi slivalo se od ranih popodnevnih sati prema Novom Beogradu. Prijovićeva je okupila pola estrade, a malo je bilo kolega koji nisu ispoštovali ovaj za nju veoma važan događaj.

Aleksandru su kada je videla božanstven prizor u Areni savladale emocije, pa je druženje sa publikom, koja ju je dočekala ovacijama i aplauzom, započela u suzama. Pošto je izvela hit “Za nas kasno je”, te ujedno i otpočela svoju regionalnu turneju “Od istoka do zapada”, kako i peva u ovoj pesmi, publici se obratila rečima.

– Dobro veče, Beograde! Dobro došli na moj prvi solistički koncert. Pre 15 godina, sećam se, kada smo moja majka i ja prolazile prvi put pored Arene, to je bio moj dolazak u Beograd. Tada sam joj rekla: “Mama, zamisli da jednog dana držim ovde koncert.” To se činilo nemoguće – rekla je Aleksandra, pa zaplakala.

– Mama, znam da i ti plačeš. Mislim da ste primetili da ne mogu da sakrijem u poslednje vreme emocije i da često zaplačem na nastupima. Tako će biti i večeras. Želim da plačemo i da se smejemo, da ovo bude veče za pamćenje i da uživate – poručila je Prija, pa zapevala “Testament” pred krcatom Arenom.

Ređala je hitove, a onda je i jedan posvetila sinu Aleksandru.

– Sad ide jedna pesma za mog sina. Volim te najviše na svetu – kazala je pevačica, nakon čega su počeli da udaraju prvi taktovi “Ludnice” koju je otpevala s Dejanom Kostićem, a koji joj se i pridružio na sceni.

Aleksandra tokom celog nastupa nije mogla da savlada suze, pa je tako suze radosnice pustila i dok je izvodila pesmu “Devet života”, koju joj je napisao suprug Filip Živojinović.

– Filipe, hvala za pesmu koju si uradio.

Sa kumom Acom Pejovićem rado je podelila scenu uz “Litar vina, litar krvi”.

– Došlo mi je da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Hvala svima što su bili i nadam se da će svaki koncert biti ovakav – rekla je Aleksandra posle koncerta.

Hvala svim kolegama!

Na konferenciji za novinare posle spektakla pevačica je otkrila koji su joj momenti bili najemotivniji.

– Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra.

Prijovićka se zahvalila i brojnim kolegama.

– Nisam mogla da verujem da mi se san ostvario dok nisam videla u Areni sve te ljude. Znam da je na koncert došlo mnogo kolega. Uvek bih podržala svakog, ako ne radim, ako nije vikend. Hvala svim kolegama koji su bili večeras, mnogo mi znači njihova podrška. Trudim se da budem dobra. Nikad nikoga nisam dirala, nisam gradila karijeru na skandalima, pesme su mi bile prioritet. Sebi nikada nisam dovoljno dobra. Filip mi je poslao buket cveća i pismo. Kad sam pročitala, rasplakala sam se. Posle toga sam morala da se saberem i nastavim sa spremanjem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here