EPA-EFE/DAVID SWANSON
Selena Gomez

Selena Gomez našla se na meti komentarisanja nakon što je u javnosti počelo da se spekuliše da se podvrgla plastičnim operacijama. 

Po društvenim mrežama počele su da kruže fotografije na kojima je Selena u različitim izdanjima.

Upravo na jednoj od fotografija Selena je pozirala u prirodnom izdanju, raščupane kose, a oblik njenog lica svima je zapao za oko.

Nakon objavljene fotografije, pevačica je pozirala uz minimalno šminke, ali oblik njenog lica izgledao je potpuno drugačije, što je pokrenulo lavinu komentara na mrežama.

Kada je internet trol rekao Seleni Gomez da “ukloni svoje filere – implante sa obraza” na “Instagramu”, njen odgovor je bio iskren:

– Ha-ha-ha-ha, imala sam botoks – napisala je Selena.

Ipak, osude i komentari su se nastavili, sve dok pevačica nije prekinula ćutnju i putem društvene mreže Tik Tok odgovorila na jedan od komentara:

– Iskreno, mrzim ovo. Uradila sam botoks. To je to, ostavite me na miru – napisala je Gomezova.

Pevačica često nailazi i na osude svojih fanova zbog izbora partnera. Ona je u srećnoj vezi sa muzičkim producentom Benijem Blankom.

– Znam šta drugi ljudi mogu da učine ljudima koje volim. Moji vlastiti fanovi, koje obožavam i za koje smatram da su me oblikovali kao osobu, često su upravo oni koji izgovaraju najbolnije stvari o tome kako živim svoj život. Ali on ima snage u sebi da ga ništa od te buke ne uznemiri. Zaista je neverovatan i cenim svaki trenutak sa njim. Ne znam šta nosi budućnost, ali znam da on neće nigde da ode u skorije vreme – rekla je Selena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here