instagram/ divnakarleusa
Jelena i Divna Karleuša

Jelena Karleuša gosotovala je u jednoj emisiji, te otvorila dušu o pokojnoj majci Divni koja joj je bila najveća podrška i oslonac u životu.

Plavokosa pevačica je ispričala šta nikada nije uradila posle majčine smrti, od koje je prošlo sada već pet godina.

– Moja majka sve što je u životu skupljala i zaradila i za šta se borila ostalo je njenoj kući zaključano i nikad više nisam ušla. Nikad nisam ušla u njenu kuću. Ostala je onako kako smo je izneli iz kuće, tako je ostalo sve njeno i ja sam shvatila da sve što imamo sad đinđuve, zlato, kola, stanove je potpuno nebitno – rekla je Jelena u emisiji “U ringu”.

Govoreći o svom životu, Karleuša je istakla da nije neko ko često izlazi i odlazi u provode, ali i da je neko ko ne kuka nad svojom sudbinom.

– Da žalim sebe i plačem nad svojom sudbinom, to nisam ja. Bilo je, naravno, momenta, pogotovo kada sam u PMS-u, da pokušam sebe da samosažaljevam, ali nisam taj tip. Nema neke vajde od samosažaljenja, samo od ustajanja i kretanja napred – rekla je ona.

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je u martu 2019. godine, a ni pet godina kasnije se pevačica sa gubitkom ne miri.

Na svom nalogu na Instagramu pevačica je nedavno podelila njihovu zajedničku fotografiju, uz jednu od njenih izjava koju je dala o majci.

– Meni je majka bila jedna polovina srca, jedna polovina mozga, jedan bubreg. Jedna polovina svega. Tako da je sa njenim odlaskom… Ja sam prvo morala da se snađem kako da preživim bez jedne polovine sebe – pisalo je u objavi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here