Osmica je srećan broj

0

Nova sezona, nova nada i ista želja – da se na Mali Kalemegdan konačno donese pehar najboljeg tima Jadranske lige i šampiona Srbije! Košarkaši Crvene zvezde okupili su se u nedelju u osam ujutru kod Basketlenda, gde su kasnije obavili i medicinske preglede. Time je završen kompletan posao za prvi dan, a s treninzima se startovalo od ponedeljka. Na prvoj prozivci pojavilo se osmorica košarkaša, predvođenih Bobanom Marjanovićem. Pored gorostasnog centra tu su još i Nikola Rebić, Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Marko Tejić, kao i doskorašnji igrači FMP-a, Marko Gudurić, Nikola Čvorović i Đorđe Kaplanović.
Čarls Dženkins će se priključiti ekipi tokom kondicionih priprema, a Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Jaka Blažič i Majk Cirbes po završetku obaveza u nacionalnim timovima.
– Prvih nekoliko dana treniraćemo u dvorani u Železniku. Za 15. avgust planiran je odlazak na Zlatibor, tamo ćemo provesti 14 dana i obaviti bazični deo priprema. S obzirom na to da nekoliko naših igrača ima obaveze s reprezentacijama, pripreme ćemo početi sa osmoricom košarkaša. Uostalom, osmica je srećan broj – rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here