EPA/Valdrin Xhemaj
Vjosa Osmani

Predsednica Kosova Vjosa Osmani pohvalila je učešće pripadnika Vojske Kosova u zajedničkim vojnim vežbama sa američkom vojskom.

Osmani je na Tviteru napisala da dok Kosovo i zemlje regiona to rade, Srbija jača uticaj Kremlja izvođenjem vojnih vežbi sa ruskom vojskom.

“Dok Kosovo i druge zemlje u regionu učestvuju u zajedničkim vojnim vežbama sa američkom vojskom, Srbija jača uticaj Kremlja i destabilizuje region organizovanjem zajedničke vežbe sa ruskom vojskom”, napisala je Osmani.

1 COMMENT

  1. Pa kako vi saradjujete da Natom i Amerikom koji bombardovali Srbiju mimo medjunarodnog prava i bez odobtenja mandata SBUN isto tako ima pravo i Srbija da organizuje vojne vezbe nrsamo sa bratskom Rusijom nego i sa Kinom i jos puno zemalja u svetu.Vama to smeta kaka Rusija i boli vas mnogo e neka vas boli.Ceo svet iEvtopu i Bliski Istok destebilozuje Nato sa Amerikom gde he milioni ljudi ubijeno u Iraku Libiji Afganistanu gde su pravili velike zöocine sa milionima izbeglica.Rusija to nije radila nemoj lazno da optuzujete ceo svet zma da je Nato da Amrikom zlocinacka formacija koji se kriju pod plastom demokratije.Prosla su ta vremena.Ponovo su Rusija i Kina vodece svetske sile i vojno i ekonomski.O tome cutite a samo mapadate jednu stranu kako vam odgovara.Ti si jedna iredenta zajedno da Kurtijem.Vas pokret ce vrlo brzo da se raspadne.Nacionalizam je proslost.Vi bez Srbije ste klinicki mrtvi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here