Facebook/Albion Park White Eagles
Ekipa Belih orlova sa peharom premijera Ilavare

Titula je osvojena pre dve sedmice, a proteklog vikenda u Albion Park je stigao i veliki pehar namenjen najbolje timu Premijer lige regiona Ilavara. Beli orlovi su svojim navijačima priredili ne samo sezonu za nezaborav, već i poslednji meč na domaćem terenu kakav se samo poželeti može.

U pretposlednjem kolu, klub srpske zajednice Vulongonga zabeležio je pobedu protiv Konistona (2:1), a po okončanju susreta, od predsstavnika Fudbalske federacije Južne obale Novog Južnig Velsa dobili su trofeje i medalje, čime su i zvanično poneli zvanje premijera.

Pored titule osvojene u konkurenciji prvih timova, Beli orlovi su izvanrednu sezonu na svim fronotovima krunisali i osvajanjem klupskog šampionata, u kojem se boduju svi rezultati – prvog, rezervnog i mladog tima. Na kolo pre kraja, srpski klub u zbiru ima neverovatna 42 boda više od drugoplasiranih Krindžajla Lajonsa.

Pred moćnim Orlovima sada su dve nedelje za pripremu pred početak finalne serije, u kojoj će pokušati da osvoje i treću titulu – zvanje šampiona Ilavare. Takmičenje počinje 26. avgusta, a parovi plej-ofa biće poznati tek nakon što se predstojećeg vikenda odigraju utakmice poslednjeg kola ligaškog dela sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here