Opravio kupatilo i odneo nakit

0

Sanja Maletić (41) s ponosom ističe da u kući sve radi sama, pa i muške poslove – popravlja struju, vodu, gletuje, kreči… Nije baš da uživa u tome što je na sebe preuzela veliki teret, radije bi pozvala nekog stručnijeg da pokvareno popravi, ali se ne usuđuje. Posle lošeg iskustva koje je imala sa čovekom koji je došao da joj popravi pokvarenu sitnicu u kupatilu, za majstore neće ni da čuje.
– Kako sam došla sa puta, tako sam uletela u kupatilo i poskidala prstenje sa ruku. Izašla sam iz kupatila, a prstenje je ostalo. Ubrzo je došao majstor, kako bi nešto oporavio. Objasnila sam mu šta treba, i sklonila se, da mu ne smetam. Palo mi je na pamet da prstenje pokupim i sklonim, ali mi je bilo glupo da čovek ne pomisli da se plašim da će mi nešto ukrasti! Joj, kako sam ispala glupa. On je završio posao, pokupio alat i moje prstenje i otišao – priča Sanja koja je odmah pozvala firmu u kojoj je majstor angažovan, zvala je policiju, ali ga niko nije pronašao.
– Nepažnja me je skupo koštala i više nemam ni snage ni živaca da se bakćem sa majstorima. Više nikog nepoznatog ne puštam u kuću!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here