Olimpik ne haje za romantiku

0

 

Dragan Kovačević je na prozivci u osam sati bio veoma raspoložen, jer je potvrdio da je sve od početka bilo kako su zamislili, a stigle su i svih 30 prijavljenih timova.

Sudijska petorka braća Joksimović, Kočić, Milivojević i Cvetković bili su na visini zadatka, tako da ni fudbalerima nije bilo teško da se prilagode.

 

Kako se bližio kraj turnira oči igrača su sve više "šarale" prema radnom stolu, gde su bile koverte sa novčanim nagradama i pehari. Naravno, prva koverta bila je najinteresantnija, pošto je u njoj bila "mrka", kako od šale naši ljudi zovu 1000 švajcarskih franaka.

 

Pauze su bile pravi melem da igrači u restoranu u kojem je bio orkestar "Vetar čupa panjeve", sa najboljim specijalitetima iz Srbije i Republike Srpske uživaju i sanjaju o "mrkoj".

 

Turnir je bio prilika da se potpišu i novi ugovori, tako da je najbolje prošao trener Sloge iz Bila, jer je registovao četiri nova momka, koji su pravi znalci fudbala. Zadovoljni su i domaćini na čelu sa trenerom Milanom Dangubićem, jer su "ulovili" tri fudbalera, koji su igrali u Drugoj amaterskoj ligi.

 

Mnogi koji su ispali iz daljeg takmičenja ostali su do kraja kako bi prisustvovali finalnim utakmicama, gde se pobednik baš nije mogao lako predvideti.

 

Posle osam sati igranja na parketu je ostala najhrabrija četvorka, koji su podelili "ljuti" megdan. Na kraju je "slavni" Olimpik u finalu savladao Romantičare sa 2:1, dok su komšije Jedinstva (igrači Solara) za treće mesto dobili Slogu sa 4:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here