Tanjug/AP

Američki predsednički kandidat iz Republikanske partije i bivši predsednik SAD Donald Tramp, izjavio je da ne zna šta da misli o izjavi ruskog predsednika Putina o podršci demokratskoj kandidatkinji Kamali Haris.

Putin je danas podržao Kamalu Haris. Ne znam da li je trebalo da ga pozovem i da mu se toplo zahvalim. Podržao je Kamalu i mislim da ne razumem kako to da ocenim, ne znam da li me je time uvredio ili mi je učinio uslugu – rekao je Tramp komentarišući izjavu ruskog predsednika.

– U svakom slučaju, treba da budemo u dobrim odnosima sa celim svetom – zaključio je Tramp.

Aktuelna američka administracija takođe je ranije prokomentarisala izjavu ruskog predsednika. Bela kuća je preporučila Moskvi da treba da prestane da govori i da se meša u izbore u SAD. Moskva kategorički negira sve optužbe za bilo kakvo mešanje.

Putin je u četvrtak tokom govora na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma izjavio da Rusija podržava predsedničku kandidatkinju demokrata Kamalu Haris, prema preporuci aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena.

2 COMMENTS

  1. Samo ne treba dati Vucicu da mu on pravi reprezentaciju.Za mene je pozitivno sto se rijesio Tadica pa i Gudelja kao i SMS.Vlahovic bi jos dobro dosao,ali ako nece pa boze moj moze se i bez njega,pa ako ne búde nekog rezultata znamo da i sa njima nismo imali neki rezultat.Treba podmladiti kadar sto je vise moguce i dati momcima sansu da se dokazu,pre svega Birmancevicu,Samardzicu

  2. Nije razumeo Tramp Putina.
    Pošto je Bajden podržao Kamalu i dao preporuku da je i drugi podrže, Putin je rekao da bi je i on podržao malo samo ako mu Kamala dozvoli.
    Tramp je očigledno Bukvalista.
    Sad kad ukapira smisao Putinove podrške i sam Tramp će je podržati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here