Očajnika skinuli s mosta

0

Dragan S. (62), iz Obrenovca, pobegao je uoči operacije iz Klinike za grudnu hirurgiju u Beogradu, a potom se popeo na luk Starog savskog mosta i pretio da će da skoči.
Dragan S. oboleo je od raka pluća, a na radikalan korak odlučio se zbog navodnog lošeg tretmana lekara. On je hodao ivicom metalne konstrukcije i prelazio sa jednog luka na drugi. Bilo mu je sve gore, pa se činilo da će pasti ili u reku. U jednom trenutku je i povraćao, a pio je samo vodu.
Sve vreme s njim u kontaktu bili su policijski pregovarači Tatjana Kljun i Ivana Meklvejn, koje su se popele do njega. Na kraju, one su uspele da ubede nesrećnog čoveka da siđe s luka, posle čega je prevezen na VMA.
Na mesto događaja došla je i Draganova sestričina iz Obrenovca, koja je po okončanju drame uplakana razgovarala sa članicama pregovaračkog tima MUP.
– Dragan se nikad nije ženio, nema porodicu, a teško je bolestan. U Obrenovcu smo izgubili sve u poplavama, nemamo ništa. Hvala Bogu što su uspeli da ga spasu – jedva je izgovorila njegova sestričina.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here