EPA/Heiko Junge

Pet osoba poginulo je danas kada je oboren ukrajinski vojni avion, saopštile su ukrajinska policija i sektor za vanredne situacije.

Istovremeno, savetnik ukrajinskog predsednika navodi da se ukrajinska vojska odupire ruskim snagama duž praktično cele granice s Rusijom i da su oštre borbe u toku u regionima Sumi, Harkov, Herson, Odesa i na vojnom aerodromu blizu Kijeva.

Savetnik ukrajinskog predsednika izjavio je da Kijev strahuje da će ruski padobranci biti ubačeni u Ukrajinu i pokušati da zauzmu vladino sedište u Kijevu, javio je Rojters.

Ruska Federalna služba bezbednosti saopštila je da su ukrajinske granične službe napustile sve objekte na rusko-ukrajinskoj granici, javio je Interfaks.

4 COMMENTS

  1. Sve lazu ,nije istina.po komentatoru TITO trebalo bi da do sad najmanje bude 100 ruskih aviona oboreno .i Ukrajinska vojska ulazi u Moskvu

  2. Sačekaj druže nemože tek tako dase podignu vojni avioni Rusije i napadne jedna susedna država jer tad dižuse i drugi avioni sveta protiv tebe jer toje napad na civile i staovništvo Rusija još nije upotrebila vojnu avijaciju sem lovaca ima nekoliko i aviona oborenih na obe strane koji su bili izviđači lovci kakvi 100 aviona ne lupetaj gluposti ima pravilo rata po ženevskim konventama nije to Hitler pa bombarduje Beograd sa 300 aviona tek na graničnom pojasu stigli borbeni helikopteri Rusije topovska i raketna paljba vojne pešadije je na dejstvu ima preko 100 mrtvih na obe strane ukraina zarobila 5 vojnika rusije obruč se zatvara civili ukraine beže mušarci se mobilišu sačekaj lako je uči u pakao al izači iz pakla je teško frontalni rat je jako zhtjevan ne izdržljiv preko noči zamene se položaji trenutno je pakao jer se tebi negde žuri jasam reko i stojim oza toga biče sve jasnije posle podne u večernim satima ima vreme nije ovo video igrica tek je počelo može trajati nedeljama pa i mjesecima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here