Adrenalin / RTS
Kviz "Potera": Voditelj Jovan Memedović sa Tragačima

RTS je pripremio nove sezone vaših omiljenih emisija. Pročitajte kada počinju i u kom terminu se emituju. RTS kanale, kao i još 270 kanala sa Balkana možete da pratite putem MTEL TV usluge.

Kviz “Potera”

Počinje 12. sezona najgledanijeg nedeljnog kviza u Srbiji!

U ponedeljak, 26. avgusta, tačno u 21 čas, RTS 1 donosi novu sezonu ove adrenalinom ispunjene avanture!

Voditelj Jovan Memedović vraća se da, kao i uvek, stane uz hrabre takmičare dok se suočavaju sa nepokolebljivom ekipom Tragača: Milicom Jokanović, Miloradom Milinkovićem, Žarkom Stevanovićem i Milanom Bukvićem.

Na večeri kod

Nova sezona serijala “Na večeri kod”

Dvanaest novih takmičara spremno je za još jedan kulinarski okršaj. I u novoj sezoni serijala “Na večeri kod”, za nagradu od milion dinara boriće se timovi “Biber” i “So”, a šestorka koja na kraju bude bolja će pobednički ček uručiti Domu za decu ometenu u razvoju, “Kolevka” iz Subotice.

Za ekipu “So” kuvaće glumice Zinaida Dedakin i Miona Marković, koreografkinja Milica Cerović, vinar Milan Spasić, pevač Stefan Petrušić i TV lice Stefan Popović kome je i pripala čast da otvori novu sezonu.

Boje “Biber” tima braniće pevačica Jovana Tipšin, sportska novinarka Tijana Jeftić, glumica Isidora Građanin, njen kolega Stefan Radonjić, pevač i kantautor Husein Husa Alijević i Tragač iz popularnog kviza “Potera”, inače programer Žarko Stevanović.

Gledajte i zapisujte recepte ponedeljkom, od 22 časa.

Kviz “Stigni me ako znaš”

Kviz “Stigni me ako znaš”: Voditeljka Kristina Radenković

Od 30. avgusta, na male ekrane vraća se kviz “Stigni me ako znaš” koji se već pet godina nalazi u vrhu gledanosti. Pred Kristinu Radenković ponovo će stati najbolji kviz igrači koje Srbija ima.

Da li je 30 sekundi dovoljno da igrači pokažu koliko znaju? U ovom kvizu jeste, kao što je dovoljno i za ispadanje iz igre.

Videćete i neka dobro poznata lica, takmičare koji su u ranijim sezonama prerano ispali i koji su se vratili da ponovo okušaju svoje znanje i sreću.

Termin emitovanja ostaje isti, petkom od 22 časa, Kristina Radenković, takmičari, gledaoci i naravno kviz “Stigni me ako znaš”.

Emisija “Moja dedovina”

“Moja dedovina” sa najmlađim domaćinom

Nova sezona emisije “Moja dedovina” počinje pričom o najborbenijem kandidatu do sada. Najmlađi domaćin do sada je šestogodišnji Aleksandar iz sela Smilovac nadomak Ražnja u centralnoj Srbiji. Ovo je njegova druga velika životna borba. Prva je bila borba za život jer je rođen sa samo kilogram i sto grama.

“Moja dedovina”, nova sezona, od 30. avgusta na RTS 1 od 21 čas.

Emisija “Fantastična planeta”

“Fantastična planeta” od Brazila do Antartika

Nova sezona dokumentarnog serijala “Fantastična planeta” u 18 epizoda otkriva najskrivenije delove naše planete. Vladimir Banić obilazi sve kontinente i razgovara sa preko dve stotine sagovornika.

Ovogodišnju ekspediciju, voditelj započinje u Brazilu a završava putovanjem na Antartik.

Namestite se udobno, jer od 27. avgusta svakog utorka od 22 časa, pratimo drugu sezonu ovog fantastičnog serijala.

Pretplatite se na MTEL TV uslugu i gledajte sve što volite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here