Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković je u nedelju trenirao u Londonu, na vimbldonskom kompleksu. Kakva vest samo 18 dana nakon operacije kolena…

Sedmostruki osvajač najprestižnijeg turnira na svetu pojavio se na čuvenoj travi, a Vimbldon se na društvenoj mreži X „pohvalio“ da je Novak stigao.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Još nema potvrde da će Đoković učestvovati na grend slem turniru u prestonici Engleske, ali i ovo je više nego dovoljan razlog da budemo optimisti i verujemo da će veliki borac uspeti na vreme da se pripremi i na zadovoljstvo svih teniskih zaljubljenika zaigra na Vimbldonu.

Treći grend slem sezone počinje 1. jula, a najbolji teniseri sveta će se potom ponovo vratiti treninzima na šljaci, jer ih od 26. jula očekuju Olimpijske igre u Parizu – šansa koja se ukazuje jednom u četiri godine.

Isprva, verovalo se da Đoković neće rizikovati i praviti prelaz sa šljake na travu i nazad u ovom periodu posle neugodne povrede i hirurškog zahvata, međutim, utisak je da najbolji teniser u istoriji ne želi da se odrekne mogućnosti da osmi put osvoji omiljeni turnir, kako sam kaže.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here