pixabay.com

Od svih horoskopskih znakova, smatra se da ova četiri najviše poštuju monogamiju i ljubav.

Za neke ljude, ideja o monogamnoj romantičnoj vezi slična je smrti. Ceneći svoju slobodu i ličnu nezavisnost iznad svega u životu, ovi ljudi se muče kada se smire sa svojim partnerom, povremeno zalutajući u zagrljaj druge osobe van svoje veze. Nasuprot tome, neki drugi znakovi imaju romantičan pogled na svog idealnog ljubavnika, koji se maksimalno trude kako bi pokazali svom partneru da ga vole, da im je stalo do njih i da ih nikada ne bi zlonamerno prevarili.

Bik

Jednom kada se skrasite sa partnerom, teško vam je da promenite tipičnu rutinu koju ste razvili sa njim, strukturišući ceo svoj raspored oko redovnih večeri za sastanke i idiličnih vikenda koje ste proveli u preteranom gledanju omiljenih TV emisija. Ne volite brze promene i zauvek negujete predvidljiv život u kući. Nikada ne biste ugrozili temelje vaših odnosa udaljavanjem od partnera.

Rak

U haotičnom svetu gde se sve može desiti, postoji nekoliko zagarantovanih izvesnosti u životu: smrt, porezi i Rakovi koji neprestano podržavaju svoje najbliže prijatelje. Obično se opisuje kao najodaniji znak zodijaka, a uvek će se pojaviti da bi svoje voljene obasuo pohvalama i zahvalnošću, čak i ako svi drugi to ne učine. Kao duboko emotivan znak, Rak zna važnost emocionalne podrške i spoljašnjih znakova naklonosti, zbog čega ide tako daleko da dokaže svojim partnerima da ih voli i da im je duboko stalo.

Devica

Za vas je veza projekat koji uvek zahteva vašu brigu i pažnju. Možda mnogo zahtevate od svog partnera, ali nikada ne tražite od njega da uradi nešto što ne biste uradili sami. Iako su se neki od vaših prošlih partnera možda umorili od vašeg perfekcionističkog stava, vi pokazujete apsolutnu lojalnost svojoj značajnoj polovini, kada ste već dublje razvili vezu.

Škorpija

Možda će vam trebati dosta vremena da se otvorite nekome, ali kada to učinite, osećate da vam je teret veličine Titanika spušten sa ramena. Zauvek ste u potrazi za nekim sa kim biste se upustili u smislen razgovor, a obično držite povremene ljubavnike na emocionalnoj udaljenosti. Međutim, kada ste imate priliku da potpuno spustite svoj gard, tada osećate daleko dublju povezanost sa svojim ljubavnikom, više nego sa bilo kim drugim s kim ste bili u prošlosti i nikada ne želite da ga napustite ili da ga namerno povredite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here