FK Partizan

Nižu se porazi, Partizan tone… U prvom meču plej-ofa za Ligu konferencije, crno-beli su izgubili od belgijskog Genta u Humskoj 0:1 (0:1).

Mučno je bilo i 22. avgustovsko veče na stadionu Partizana: prazne tribine, rani gol Belgijanaca, napokon i poraz izabranika Aleksandra Stanojevića.

Partizan je kapitulirao u 16. minutu kada je Gandelman iskoristio loše reakcije levog beka Jurčevića i golmana Jovanovića, a isti igrač je imao najmanje još dve velike prilike da se potpuno proslavi.

Partizan je preživeo do poluvremena, potom je zaigrao nešto agilnije, ali su mnogo grešili Saldanja, Severina, Zahid nije dobijao prave lopte od saigrača, ni novajlija Kovač nije uspevao da se istakne, Zubairu je srljao iz greške u grešku, a Goh je povredom začinio svoju novu bledu partiju.

Najveću šansu za Partizan su kreirali rezervisti, Natho je u 76. minutu briljantno proigrao Lazarevića, ali je desni bek, prinudno smešten na poziciju desnog krila, poslao loptu daleko preko gola.

Nije se istakao ni Grimaldo, ma niko u timu Partizana nije delovao kadro da uradi nešto dobro na ovoj utakmici, počevši od trenera Stanojevića koji je ponovo eksperimentisao i ništa nije dobio.

Partizan će 28. avgusta igrati u Belgiji revanš utakmicu, ali prema svemu viđenom teško da se može nadati povoljnom rezultatu i plasmanu u evropsko takmičenje

Partizan – Gent 0:1 (0:1)

Strelac: 0:1 – Gandelman u 16. minutu. Sudija: Elhin Masijev (Azerbejdžan). Stadion: Partizana. Bez gledalaca zbog kazne UEFA.

PARTIZAN: A. Jovanović – De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević – Arijaga, Zahid (od 75. Natho) – Severina (od 75. Lazarević), Zubairu (od 64. Grimaldo), Goh (od 22. Kovač) – Saldanja (od 64. Đorđe Jovanović).

GENT: Roef – Gambor, Mitrović, Torunariga, Braun (od 46. Fortuna) – Kums, Delorge, Gandelman – Surdez (od 67. Din), Fadiga (od 67. Samois) – Gudjonsen (od 22. Fernando-Pardo).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here