Instagram
Saša Kapor i Nikolina Kovač

Pevačica Nikolina Kovač često je inspiracija mnogim devojkama koje je prate zbog odevnih kombinacijama i perfektnog izgleda.

Kako je nedavno istakla, u prodavnicama polovne garderobe ne voli da kupuje zbog predrasuda o energiji koje mogu da poseduju tuđe stvari.

– Kupujem stvari koje mi se dopadaju i koje sebi mogu da priuštim, nešto može da košta doslovno najminalnije moguće, ako se meni to dopada, ja ću to da iznesem na pravi način. Nisam rob skupih stvari, počastim sebe nekim kvalitetnim komadom, ali stvarno nikada nisam bila opterećena time. Bitno mi je kako se osećam, iz tog lavirinta duše čoveka sve dolazi… Zbog neke predrasude o energiji ne kupujem polovne stvari, ali redovno kupujem jeftine stvari kako za sebe, tako i za svoju porodicu – kaže Nikolina za “Stil”.

Nikolina se nedavno pojavila na svadbi svoje koleginice Aleksandrom Bursać, te je tom prilikom oduševila mnoge svojim izgledom. Pevačica je svojom jednostavnom šminkom naglasila prirodnu lepotu, dok je njen izbor dugačke uske haljine savršeno istakao izvajanu figuru.

Mnogi gosti su primetili da je Nikolina stajling upotpunila elegantnom torbom u bež boji, čime je dodatno naglasila svoj modni senzibilitet.

Ona je očarala prisutne izgledajući kao da je upravo kročila na crveni tepih. Njena stilski odabrana torba, koja se inače prodaje za oko 4.000 dinara, trenutno je na sniženju i može se nabaviti za samo 1.200 dinara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here